perjantai 15. maaliskuuta 2013

Disco Club Kåren Kellarista Afroditeen

Aloitin tällä viikolla kotityöhuoneen suursiivouksen, sillä tutkimuksen sivutuotteena syntyy runsaasti materiaalia. Ainakin minulla se täyttää jo kaikki kaapit ja hyllyt. Käyn läpi paperi-, kopio- ja lehtileikekasat ja heitän pois turhat. Roskiin menevä pino vain näyttää jäävän huolestuttavan pieneksi, mutta minkäs hamsterille teet. 

Joukosta löytyi monia tuotoksiani jotka ehkä päätyvät väitöskirjaan, ehkä eivät. Oheinen Kåren Kellarin aikajana on yksi tällainen. Visualisointi on minulle luonteva keino pyrkiessäni hahmottamaan jonkin aihealueen kokonaisuutta.
 

Jaan Kåren Kellarin kymmenvuotisen elinkaaren yhteiskunnassa, nuoriso- ja ravintolakulttuurissa sekä paikkakunnalla tapahtuneiden muutosten mukaan kahteen aikaan. 

Kasvun aika käsittää ensimmäiset runsaat viisi vuotta joulukuusta 1969 vuoden 1974 loppuun. Ravintolan nimi oli Disco Club Kåren Kellari.  Muutosten aikaa kesti tammikuusta 1975 lokakuuhun 1979. Viimeisten vuosien ravintolat olivat aikajärjestyksessä Kåren Kellari, Mama Rosa, Sunrise, Kåren Kellari  ja Afrodite.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti